Høstfest 2019

Stevns Fyr og eskadrille 543 generatorbygning.
Eskadrille administrationsbygning.

Høstfesten blev afholdt 16. august og denne gang var det et helt nyt sted, idet Flyvestation Skalstrup var blevet sat til salg, det ville bl.a. sige cafeteriet, opholdsrum og værelser. Så der måtte findes et andet sted til at afholde høstfest. Udvalget fandt, at en mulighed var Eskadrille 543 gamle tjenested ved Stevns fyr. Stevns Kommune, der ejer stedet, var meget positiv overfor ideen og tilbød det på meget favorable vilkår. Det var lidt anderledes end Skalstrup (bl.a. afstanden) og LUFTVET selv skulle sørge for alt det praktiske,  men i vores moderne samfund sker der mange forandringer og det er noget man skal vænne sig til og acceptere, at tingene er måske ikke helt det samme som før. Aktivitets udvalget gik i gang med forberedelserne og indbydelse blev udsendt, der kom 55-57 tilmeldinger.  Programmet var blevet meget mere interessant  og bød på - Before Dinner walk på trampestien - Guided tur i Fyrmester bolig - Before Dinner drink -  Grill af bøffer med kartofler, salat og brød. Vin, øl og vand (foreningen betaler). Islagkage. Kaffe og småkager.

Formanden for Stevns Fyrforening Ove Bundgaard orienterede om Stevns Fyr og var guide for rundvisning på Fyrmester boligen og gåtur på Trampestien.

Derefter var det tid til "Before Dinner drink". Hvorefter det var grill tid.

Formanden Holger Thuesen bød velkommen og udbragte H.M. Dronning Margrethe 2 skål. Han gav derefter ordet til  Formanden for aktivitetsudvalget Aase Schioldan, der orienterede om arrangementet.  

Så gik grill mestrene igang,  bøfferne blev vendt og drejet på de 3 gril, der var til rådighed. Resultatet vurderet. Alt gik som de andre høstfest.

Der blev som sædvanlig sunget høstsangen "Marken er mejet" af det blandede dame og mandskor og næstformanden Kaj Larsen orienterede om situationen vedrørende Skalstrups fremtid. 

Deltagere fik en dejlig og spændende dag og medens fyret sendte sine lange lysarme ud i mørket kørte deltagerne hjemad. Det har været en anderledes høstfest, men udvalget har ramt plet igen med god mad, drikke og oplevelser.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.09 | 16:50

Nej, begge øer tilhører ikke forsvaret mere og er solgt til anden formål. Med venlig hilsen Kaj Povlsen

...
09.09 | 15:48

Hej Jeg var også på Flakfortet og Middelgrunden den gang, og var sidste mand på Flakfort, Har ikke været der siden. Er der nogen soldatertræf der? 813886

...
25.08 | 17:58

Der findes Soldaterforeningen Mjørkadalur, www.mjoerkadalur.dk. 125 medlemmer, generalfors. 7. sept. og aktiv endnu! Kontakt evt. mig for yderligere

...
25.08 | 17:54

Hej Mogens. Opdager du gerne vil dele billeder fra Færøerne. Er sekretær i Soldaterforeningen Mjørkadalur (oprettet 1977), men vi er stadig godt 125 betalende.

...
Du kan lide denne side