Høstfest 2019

Stevns Fyr og eskadrille 543 generatorbygning.
Eskadrille administrationsbygning.

Høstfesten blev afholdt 16. august og denne gang var det et helt nyt sted, idet Flyvestation Skalstrup var blevet sat til salg, det ville bl.a. sige cafeteriet, opholdsrum og værelser. Så der måtte findes et andet sted til at afholde høstfest. Udvalget fandt, at en mulighed var Eskadrille 543 gamle tjenested ved Stevns fyr. Stevns Kommune, der ejer stedet, var meget positiv overfor ideen og tilbød det på meget favorable vilkår. Det var lidt anderledes end Skalstrup (bl.a. afstanden) og LUFTVET selv skulle sørge for alt det praktiske,  men i vores moderne samfund sker der mange forandringer og det er noget man skal vænne sig til og acceptere, at tingene er måske ikke helt det samme som før. Aktivitets udvalget gik i gang med forberedelserne og indbydelse blev udsendt, der kom 55-57 tilmeldinger.  Programmet var blevet meget mere interessant  og bød på - Before Dinner walk på trampestien - Guided tur i Fyrmester bolig - Before Dinner drink -  Grill af bøffer med kartofler, salat og brød. Vin, øl og vand (foreningen betaler). Islagkage. Kaffe og småkager.

Formanden for Stevns Fyrforening Ove Bundgaard orienterede om Stevns Fyr og var guide for rundvisning på Fyrmester boligen og gåtur på Trampestien.

Derefter var det tid til "Before Dinner drink". Hvorefter det var grill tid.

Formanden Holger Thuesen bød velkommen og udbragte H.M. Dronning Margrethe 2 skål. Han gav derefter ordet til  Formanden for aktivitetsudvalget Aase Schioldan, der orienterede om arrangementet.  

Så gik grill mestrene igang,  bøfferne blev vendt og drejet på de 3 gril, der var til rådighed. Resultatet vurderet. Alt gik som de andre høstfest.

Der blev som sædvanlig sunget høstsangen "Marken er mejet" af det blandede dame og mandskor og næstformanden Kaj Larsen orienterede om situationen vedrørende Skalstrups fremtid. 

Deltagere fik en dejlig og spændende dag og medens fyret sendte sine lange lysarme ud i mørket kørte deltagerne hjemad. Det har været en anderledes høstfest, men udvalget har ramt plet igen med god mad, drikke og oplevelser.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Kaj Povlsen | Svar 29.10.2019 15.36

Mange tak for svaret og se også www.klghis.com med mange billeder fra tiden dengang. Hvis du har fotos fra dengang, så er arkivet glade for at modtage dem
Mvh.

Erik Rasmussen | Svar 29.10.2019 12.10

Lige gjort bekendt med denne hjemmeside. Den er meget imponerende. Jeg var på første Nike og første Hawk hold. Derefter kVG. Nu pensioneret i Belgien

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.07 | 00:18

Hej jeg var med til at oprette ESK 534 Hawk fra dag 1 ved flyvestation Sigerslev . Jeg flyttede også med til flyvestation Karup . Vh palle s Nielsen .

...
16.07 | 08:30

Hej Arne. Tak for din mail. Altid velkommen på arkivet. Husk også vores anden hjemmeside klghis.com. Venlig hilsen

...
15.07 | 19:55

Hej
Navn Arne Ditlevsen. Jeg var konstabel i 534 fra 1. november 1963 til 31. Juli 1966. Jeg var i IFC og var ttr og mtr operatør.
En god tid.

...
14.07 | 09:08

Hej Torben. Det er iorden og jeg regner med, at du markerer billederne med "LUFTVET". Venlig hilsen

...
Du kan lide denne side